Met Sharing Benefits maken we samen het verschil

Wij geloven dat we alleen door samen te werken het verschil kunnen maken. Als we situaties kunnen creëren waar iedereen beter van wordt, werken we vanzelf aan een betere en meer sociale samenleving. Sharing Benefits noemen we dat. De naam zegt het al; samen het voordeel delen. Dat is ons doel.

Ons vooruitstrevende programma brengt bedrijven, maatschappelijke initiatieven en consumenten (cardhouders) samen. En iedereen profiteert!

Sharing Benefits voor bedrijven

De deelnemende bedrijven (oftewel commerciële partners) zijn online shops, landelijke ketens, maar vooral ook lokale winkeliers. Alle deelnemers geven cardhouders korting, waarvan de helft naar een maatschappelijk initiatief gaat. Iedere ondernemer kan op deze manier maatschappelijk verantwoord ondernemen zonder groots te investeren. Daarnaast kunt u als ondernemer eenvoudig en zonder verdere rompslomp rekenen op nieuwe en meer loyale klanten.
 
>>> Waarom deelname aan het Sharing Benefits programma u veel voordelen oplevert
 

Sharing Benefits voor initiatieven
Maatschappelijke organisaties (oftewel loyalty partners) verstrekken aan hun leden, donateurs of sympathisanten de Sharing Benefits card. Een loyalty partner kan een internationale non-profit organisatie zijn, een stichting, een vereniging maar ook een kleinschalig initiatief. De korting die cardhouders bij onze commerciële partners krijgen gaat voor de helft (in geld) naar de loyalty partner die de card heeft uitgereikt. Loyalty partners ontvangen op deze manier structureel  extra inkomsten zonder grote investering en versterken de band met hun achterban.  

 

>>> Waarom maatschappelijke initiatieven meedoen

Sharing Benefits voor consumenten
De gemiddelde Nederlander heeft flink wat kortingskaarten in de portemonnee. Er is er echter maar één waarmee consumenten (oftewel cardhouders) niet alleen zichzelf maar ook de samenleving steunen. Bij elke aankoop spaart men punten (Benefits) die direct geld waard zijn. En hetzelfde bedrag gaat automatisch naar het maatschappelijke initiatief. Dit is de loyalty partner waarvan men de card heeft gekregen. De Sharing Benefits card is dan ook de meest sociale card van Nederland. Ideaal voor wie zichzelf wil verwennen én de maatschappij een warm hart toedraagt.

 

>>> Waarom consumenten de Sharing Benefits card werkelijk gebruiken

Heeft u vragen of ook meedoen?

Bel ons gerust op +31 76-520 22 77
Het is ook mogelijk dat wij je terugbellen:

Versturen is automatisch akkoord gaan met de voorwaarden.

Gegevens worden niet doorgegeven aan derden.


 
Neem contact op

Hoe werkt Sharing Benefits?

Bekijk wat Sharing Benefits voor uw onderneming kan betekenen.

Bekijk hier de video

Wie doen er al mee?

Bekijk hieronder welke bedrijven er al profiteren.
  • GSM specialist Karnemelkstraat
  • Grieks Restaurant Akropolis
  • Easy Way studenten privé-chauffeurs Alkmaar
  • Pom Lai
  • Easy Way studenten privé-chauffeurs Rotterdam
  • GSM specialist Nieuwe Haagdijk
  • Groenteman De Gezonde Tafel De Burcht
  • Haarliefde
  • Easy Way studenten privé-chauffeurs Groningen
  • Saar 85 Woon en Cadeauwinkel