Waarom loyalty partners meedoen

Loyalty partners zijn organisaties die een maatschappelijk doel voor ogen hebben. Zij verstrekken aan hun leden, donateurs of sympathisanten de Sharing Benefits card. Deze cardhouders sparen niet alleen al winkelend voor zichzelf geld (Benefits) bij elkaar, maar juist ook voor de loyalty partner.
Een loyalty partner kan een landelijk goed doel zijn, maar ook een lokaal initiatief, buurtvereniging, sportclub, personeelsvereniging of muziekgezelschap. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Loyalty groepen

Loyalty partners vallen onder verschillende typen loyalty groepen. Hieronder leest u er meer over.
AreaLoyalty
De loyalty partners in deze groep zijn buurtverenigingen. Het loyalty concept brengt de buurtbewoners dichter bij elkaar. Bewoners kunnen met de inzet van de Sharing Benefits card buurtinitiatieven steunen en de leefbaarheid in de wijk verbeteren.
>>> Klik hier om naar de website te gaan
BusinessLoyalty
Om samenhorigheid en betrokkenheid te creëren op de werkvloer kunnen personeelsverenigingen zich aansluiten bij de Business Loyalty groep. Het gaat er hier om om samen sterk staan en zodoende de werksfeer tot hoger niveau te brengen.
>>> Klik hier om naar de website te gaan
CharityLoyalty
In deze groep zitten de goede doelen. Deze loyalty partners ontvangen door deel te nemen aan het programma structureel extra inkomsten. De card is aantrekkelijk om nieuwe donateurs te werven, maar vooral om de relatie met bestaande donateurs te versterken en hierdoor te behouden.
>>> Klik hier om naar de website te gaan
CityLoyalty
Sharing Benefits is ook actief binnen gemeenten om lokale initiatieven, inwoners en ondernemers meerwaarde te bieden. Lokale initiatieven leveren binnen elke gemeente een onmisbare bijdrage aan een socialere samenleving. Sharing Benefits zorgt voor extra financiële steun!
>>> Klik hier om naar de website te gaan
ClubLoyalty
Sportverenigingen behoren tot deze groep. Al winkelend kunnen de leden sparen voor bijvoorbeeld betere faciliteiten op de club of om de eigen contributie terug te verdienen. De vereniging kan het gespaarde geld ook inzetten om nieuwe leden te werven.
>>> Klik hier om naar de website te gaan
FanLoyalty
Door fan partner te worden kan elke fanclub in Nederland extra inkomsten genereren en zo de band met hun leden versterken en/of nieuwe leden werven. Het kan gaan om de meest uiteenlopende fanclubs. Bijvoorbeeld voor een sportheld, een populaire televisieserie of een rockband.
>>> Klik hier om naar de website te gaan
GroupLoyalty
Onder GroupLoyalty vallen alle overige loyalty partners, bijvoorbeeld een uitgeverij met tijdschriftabonnees, een energieleverancier met klanten of een beroepsorganisatie met leden. Organisaties kunnen samen met hun achterban op een eenvoudige manier inkomsten genereren. Hiermee kunnen zij eigen initiatieven financieren en/of goede doelen steunen.
>>> Klik hier om naar de website te gaan
SeniorLoyalty
Seniorenverenigingen zijn de instanties in deze groep. Door met de Sharing Benefits card aankopen te doen leveren cardhouders op een laagdrempelige manier een bijdrage aan het welzijn van de senioren.
>>> Klik hier om naar de website te gaan
SocialLoyalty
Het gaat hier om consumenten die niet automatisch een fysieke Sharing Benefits card krijgen, maar een digitale card aanvragen om online te shoppen met korting. De helft voor zichzelf en een deel voor een door SocialLoyalty wisselend aangewezen maatschappelijk initiatief. Indien gewenst kan men altijd een fysieke card aanvragen om ook offline te winkelen met korting.
>>> Klik hier om naar de website te gaan
StudentLoyalty
De student kan als cardhouder de eigen onderwijsinstelling steunen. Hierdoor kunnen initiatieven gefinancierd worden die bijdragen aan een verhoging van de ‘schoolsfeer’ en ‘studiebeleving’.
>>> Klik hier om naar de website te gaan

Heeft u vragen of ook meedoen?

Bel ons gerust op +31 76-520 22 77
Het is ook mogelijk dat wij je terugbellen:

Versturen is automatisch akkoord gaan met de voorwaarden.

Gegevens worden niet doorgegeven aan derden.


 
Neem contact op

Hoe werkt Sharing Benefits?

Bekijk wat Sharing Benefits voor uw onderneming kan betekenen.

Bekijk hier de video

Wie doen er al mee?

Bekijk hieronder welke bedrijven er al profiteren.
  • Satéhut Breda
  • Carwash Steenakker
  • Hans van der List Oogmerk Opticien
  • Bakkerij Pol van den Bogaert
  • Easy Way studenten privé-chauffeurs Eindhoven
  • Mikaa
  • Wijnhuis Oktober
  • Easy Way studenten privé-chauffeurs Arnhem
  • Schoonheidsinstituut Joka
  • GSM specialist Karnemelkstraat